Cover
Belföld
Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági ülésen
2018-01-1519:19
szél bernadett, soros-terv, németh szilárd, nemzetbizottsági ülés
A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a Soros-tervvel foglalkozna. Németh Szilárd, a testület alelnöke indoklásul azt mondta: LMP-s politikusok összevissza hazudoztak a nemzeti konzultáció alatt, mindvégig a Soros-tervet támogatták, "folyamatos fúrásban voltak".
Aki pedig a "Soros-tervet" támogatja, aki a "Soros-birodalom" érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a "Soros-terv" megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen.
A politikus megjegyezte azt is, hogy Szél Bernadett olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros György fizet, "tehát Soros fizette Szél Bernadettet is". Ráadásul az LMP társelnöke ezt még "le is tagadja", parlamenti önéletrajzában ugyanis nem szerepel ez a munka - fűzte hozzá. Németh Szilárd kitért továbbá arra, hogy Szél Bernadett néhány hónapja Brüsszelben találkozott a Soros György szervezetét méltató Vera Jourová uniós biztossal. Arra a kérdésre, hogy milyen alapon lehet "kitiltani" a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadettet - aki tagja a testületnek -, a Fidesz alelnöke úgy reagált: 

nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a "Soros-terv" téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert "egészen mást képvisel, mint a magyar érdek".
MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ