Cover
Belföld
Hollik István: A migráció fenyegetést jelent az elmúlt hét év eredményeire
2018-01-1419:08
hollik istávn, választás, soros terv, USA, migráció
Biztonság nélkül nincsen haladás és gyarapodás sem - jelentette ki Hollik István Echo-mérleg című műsorunk vasárnapi adásában. A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a migráció komoly fenyegetést jelent az elmúlt hét évben elért eredményekre. A politikus szerint ezért is fontos, hogy az áprilisi választás után a Fidesz-KDNP folytathassa a kormányzást.
A képviselő arról is beszélt, hogy "a biztonságot kell megőriznünk és nem szabad engednünk azt hogy bárki is beavatkozzon a Magyarország dolgába." Hollik István felelevenítette a 2010 előtti időket, úgy látja, "amikor Magyarországon mások mondták meg nekünk, hogy hogyan éljünk, akkor a magyar emberek mindig rosszul jártak". 

"2010 után saját kezünkbe vesszük a sorsunkat, akkor pedig azt láthatjuk, hogy a magyar emberek gyarapodnak, a magyar családokat tudjuk támogatni és egyre több a munkahely. Tehát azt gondolom hogy a választás igazi tétje az valójában ez."
- mondta a képviselő.

A műsorban szó volt arról a Magyarországot elítélő jelentésről is, amit az amerikai szenátus külügyi bizottságában több demokrata szenátor fogadott el. Hollik István utánanézett, hogy kik ezek a szenátorok és azt tapasztalta, hogy tízből kilenc szenátort a nyilvános adatbázisok szerint Soros György valamelyik szervezete támogatott, van olyan, akit több mint fél millió dollárral. "Az a képviselő, aki nincs rajta semmilyen nyilvános listán, ő az amerikai Helsinki Bizottság tiszteletbeli elnöke" - tette hozzá a képviselő.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA NÉZHETŐ VISSZA.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ