Cover
Belföld
Németh Szilárd: A németek leválogatják a migránsok krémjét
2017-12-2820:35
németh szilárd, fidesz, kötelező betelepítés
A Soros-hálózat vidéki terjeszkedése nemzetbiztonsági kockázatot jelent - nyilatkozta Németh Szilárd a 888.hu-nak. A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke szerint az elmaradt őszi zavargások ellenére sem szabad alábecsülni a migránsok betelepítéséért harcoló Soros-szervezetek és az általuk fizetett politikai és civil erőket.
Németh szilárd szerint az alapvető probléma az, hogy a Soros György bevándorlás politikáját megvalósító brüsszeli bürokraták szándékosan összekeverik a menekült és a bevándorló fogalmát. Ezek a politikusok, az Unió törvényeit figyelmen kívül hagyva, mindenkit menekültként akarnak kezelni, jogszerűtlenül elvonva ezzel a tagállamok hatáskörét, szándékosan gyengítve a nemzetállami szuverenitást. 

A Fidesz alelnöke, szerint egyértelmű, hogy a betelepítési kvótával csak a nyugat-európai országok járnak jól. 
A német emberek örülnek, hogy megszabadulnak egy adag egyébként, a főnökeik a vezetőik által behívott migránstól. Ők leválogatják a migránsoknak a krémjét ez nagyon csúnya, amit mondok de nem én, hogy mondjam, nem az én hibám, vagy nem az én gonoszságom, én csak megállapítom, hogy mi történik. Leválogatják őket és, aki nem kell azokat meg fogják és deportálják Kelet-Európába.
Puskás Imre szerint, a Soros György által támogatott civilszervezetek azt az érdeket szolgálják, ami a kötelező betelepítési kvótát támogatja és azt a politikai célt tűzték ki maguk elé, hogy bevándorláspárti politikai vezetés legyen Magyarországon. 

A nemzet biztonságát az szolgálja, hogy továbbra se legyünk bevándorló ország, ezért azok a szervezetek, amelyek ezzel ellentétes célokat akarnak végre hajtani, ezek valóban Magyarország biztonságát kockáztatják ilyen értelemben nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. 

A Fidesz szóvivője hozzátette, az ellenzéki pártok folyamatosan segítik mind itthon és Brüsszelben is a felső korlát nélküli betelepítési kvótát. 

ECHO TV 

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ