Cover
Belföld
Fidesz: A baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér
2017-12-1812:48
A Fidesz szerint ma is Gyurcsány Ferenc DK-elnök az igazi vezér a baloldalon, ahol az ő érdekei szerint, az általa diktált ütemben alakulnak a dolgok. 

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: a DK hétvégén már pártlistáról, listavezetőről, választási szövetségesekről döntött, és határidőket szabott a többi baloldali pártnak. 
"Mindez csak azt mutatja: a baloldalon tényleg semmi nem változik, még mindig Gyurcsány az igazi vezér (...), ugyanazok a hatalmi érdekek érvényesülnek, mint 2010 előtt"
- mondta a kormánypárti politikus, úgy fogalmazva: ugyanazok akarnak hatalomra jutni, akik egyszer már tönkretették az országot. Gyurcsányék eladósították Magyarországot, tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, "agyonadóztatták" a családokat, a munkavállalókat és a vállalkozásokat, feladták az ország gazdasági szuverenitását, és hagyták, hogy külföldi gazdasági érdekek érvényesüljenek, miközben "a magyar emberek megalázó bérekért dolgoztak, és megszorításokat szenvedtek el" - sorolta Halász János. 
Felelevenítette azt is, hogy a közszféra dolgozóitól elvettek egyhavi bért, a nyugdíjasoktól egyhavi nyugdíjat, és megszüntették az otthonteremtési programot. Az, hogy a baloldalon ma is Gyurcsány az igazi vezér - folytatta a szóvivő -, veszélyezteti az ország minden elért eredményét és a magyar emberek biztonságát is, mivel "Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika nyílt támogatói".

Szavai szerint a DK európai parlamenti képviselője nemcsak hogy megszavazza a migránspárti határozatokat, hanem "aktívan részt vesz a brüsszeli döntések és a Soros-terv előkészítésében". A DK a kötelező kvóta határozott támogatója, "ha rajtuk múlna, akkor Magyarországra is megkezdődhetne a migránsok betelepítése" - tette hozzá. 
Halász Jánost megkérdezték egy olyan fotóról, amelyet Sárosdi Lilla színésznő a Facebookon tett közzé - boldog karácsonyt kívánva vele a miniszterelnöknek -, és amelyen a sajtóban olvasható leírás szerint a Hitler-bajuszt viselő színésznő áll férjén, Schilling Árpád színész-rendezőn, akin pedig "Ő VOLT a SOROS!!!" felirat látható. A Fidesz-frakció szóvivője erre azt mondta: "beteg emberek beteg dolgaival nem foglalkozunk". Szerinte ez egy "műhiszti". Érdekesnek nevezte továbbá, hogy "ugyanez a balliberális értelmiség a Jobbik nyíltan antiszemita kijelentéseivel nem foglalkozik". 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ