Cover
Belföld
Beszólt Karácsonynak a DK-s Niedermüller
2017-12-1318:37
Niedermüller Péter, Karácsony Gergely, dk, párbeszéd, mszp
A Facebookon reagált a Gyurcsány vezette Demokratikus Koalíció EP képviselője Karácsony Gergely botrányos kijelentéseire. Niedermüller Péter szerint a zuglói polgármester, politikusként hiteltelenné, emberileg pedig megbízhatatlanná vált.
Niedermüller Péter a közösségi oldalán üzent Karácsony Gergelynek, aki a Párbeszéd után nemsokára az MSZP kormányfőjelöltjévé is válhat, miután elnyerte a szocialista párt elnökségének támogatását – írja a 888.hu. 

A DK politikusa a Facebook-bejegyzésében többek között azt írta, hogy Karácsony Gergely politikai magatartása jelenti az igazi problémát, hiszen minden héten mást mond, váltogatja a véleményét, így nem lehet tudni, hogy mit is gondol komolyan és mikor „játszik”. 
Az a baj Gergő, hogy nem lehet már megbízni Benned. S hidd el, nemcsak én, hanem nagyon sokan így vagyunk ezzel. Lehet, hogy ezt még nem érzed, nem látod, de attól tartok, eljátszottad politikai és emberi tőkédet.
– írta a zuglói polgármesternek Niedermüller, majd sorait a következőképpen zárta:
Sokak reménye lehettél volna, de mára sokak csalódása lettél. S hidd el azt is, nagyon sajnálom, hogy ezt kellett írnom.
Karácsony Gergely az ATV Start című műsorában reagált a DK politikusára, azt mondta, ha van jobb jelölt, akiben mindenki meg tud állapodni, ő „ezerrel” fogja támogatni.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ