Cover
Belföld
Volner János megfenyegette az ÁSZ elnökét
2017-12-1215:23
Megfenyegette a parlamentben az Állami Számvevőszék elnökét a Jobbik frakcióvezetője. Mindeközben a párt országgyűlési képviselőjének újabb botrányos mondatai kerültek elő. Apáti István szerint a cigányság jelentős részével szemben nem lehet másként fellépni, csak verbális vagy fizikai erőszak révén. A képviselő azonban ezúttal sem kommentálta korábbi szavait.


Hazugsággal vádolta meg az Állami Számvevőszéket a Jobbik. Volner János szerint pártja gazdasági igazgatója éppen nem ért rá, amikor az ÁSZ a helyszínen akarta ellenőrizni az adatokat. Viszonválaszában az Állami Számvevőszék elnöke hangsúlyozta: az Európai Tanács korrupcióellenes államcsoportja is elismerte, hogy az ÁSZ figyelemre méltó előrelépést ért el a kampánypénzek és a pártok ellenőrzése területén. A Jobbik frakcióvezetője azonban nem hagyta annyiban és hazugsággal vádolta majd megfenyegette Domokos Lászlót. 

De nemcsak Volner János, képviselőtársai sem tudták türtőztetni magukat. Folyamatos bekiabálosokkal próbálták megzavarni az ÁSZ elnökének válaszát. 

A hangfelvételek kapcsán, már nem voltak ennyire harsányak a jobbikosok. Az ECHO TV szerette volna kikérni Apáti István véleményét a Szent Korona Rádióban tett botrányos kijelentései kapcsán, melyeket a zsidóságra és a cigányságra tett. Szerinte azonban provokáció megkérdezni a botrányos mondatairól. November óta várjuk az álláspontját. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ