Cover
Belföld
Hidvéghi: Legyen jogunk eldönteni, kikkel akarunk együtt élni!
2017-12-1016:26
Hidvéghi Balázs, fidesz, soros-terv
A Soros-terv egy nyomtatott példányát mutatta be Orbán Viktor miniszterelnök az Echo Televízió stúdiójában még pénteken. Mindez azután történt, hogy az uniós LIBE bizottság előtt tárgyalták Magyarország helyzetét. A miniszterelnök szerint az egyetem, az álcivilek ügye és a kvóta kérdése, amivel kapcsolatban hazánkat vizsgálják, mind Soros Györgyhöz vezetnek. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint is a szuverenitás kérdéséről van szó, valamint arról a jogunkról, hogy eldönthessük, kivel akarunk együtt élni. 
A Fidesz kommunikációs igazgatója Echo-Mérleg című műsorunkban azt mondta: azok a képviselők, akik a LIBE meghallgatáson felszólaltak hazánk ellen, nem személyesen vizsgálódtak Magyarországon, hanem másodkézből, a magyar ellenzéktől szerzik az információkat. Kiemelte: ezek az emberek a nyílt társadalom eszméjét követik.
Az az érdekes ebben, hogy a magukat liberálisnak, toleránsnak mondó politikai erők, képviselők és vezetők azok, akik aztán a leginkább türelmetlenek másokkal kapcsolatban. Gyakorlatilag semmilyen más megközelítést nem fogadnak el. Aki mást gondol a világról, akár az Európai Unióról, annak döntéshozásáról. Tehát aki mást gondol, azt azonnal kiközösítik, megbélyegzik, nácinak és miegymásnak nevezik.
- tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Ezzel összefüggésben arról is beszélt, hogy amint a jobboldal felzárkózik a liberálisokhoz - például a médiában -, azonnal diktatúráról beszélnek. Kiemelte: a Helsinki Bizottság - ami képviseltette magát Magyarország meghallgatásán is -, ilyen felfogással bír, hiszen az emberi jogok védelmét már támadásra is felhasználják. A kommunikációs igazgató szerint Szanyi Tibor MSZP-s EP képviselő is a zsarolás eszközével élt, amikor azt javasolta, hogy hazánk fogadjon be 1300 migráns gyereket.
Itt egy elvi döntésről van szó, valóban egy szuverenitási kérdésről, az dől el ezen a vitán, hogy azt a jogunkat, hogy magunk határozhassunk hazánk jövőjéről, azt, hogy kikkel akarunk együtt élni és kikkel nem, és egyáltalán milyen bevándorlás politikát folytatunk, ezt a jogot el akarják venni tőlünk, és el akarják venni a többi országtól is.
 – tette hozzá Hidvéghi Balázs. 

A kommunikációs igazgató szerint fontos észrevenni, hogy a Soros-tervben foglalt pontok megjelennek az Európai Parlament döntéshozatalában. Hozzátette, az ezzel egyet nem értő emberek az európai jogot felhasználva akarják jogi keretek közé zsúfolni a Magyarország elleni támadásokat .

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ