Cover
Belföld
Újabb nő vádolja Havas Henriket
2017-12-0922:44
havas henrik, molnár anikó, baukó éva
Hétfőn döntenek Havas Henrik sorsáról az ATV-ben - tudta meg az Origo. Németh Szilárd, a csatorna vérigazgatója ugyanis ekkor egyeztet arról, hogy indítsanak-e vizsgálatot Havas ügyében. Közben pedig egy újabb nő vádolta meg Havast.
Molnár Anikó a TV2 műsorában idézte fel a 10 évvel ezelőtti zaklatást. „Egyszer csak azt éreztem, hogy megragadja a karomat, és átrakja az ölébe. A hímtagjára.” – nyilatkozta az egykori valóságshow-hős. Molnár Anikó elmondása szerint félt és nem tudta kezelni a szituációt. Da Havast ez sem tántorította el.
"Én visszavettem a kezemet, majd búcsúzkodásul szájon csókolt, és következő találkozásunkkor nem egy rózsacsokrot kaptam tőle, hanem egy vibrátort."
Fotó: TV2
Molnár Anikó Baukó Éva után egy héten belül a második, aki szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Baukó Éva a hét elején beszélt arról, hogy Havas anális szexet akart tőle és fizetni is hajlandó lett volna neki. Majd miután elutasította Havas ajánlatát, az ismert újságíró egyszerűen kirúgta.
A balliberális újságíró azonban letagadta az esetet: először csak közösségi oldalán, majd három alkalommal a Jobbik házi csatornájának, a N1TV-nek magyarázkodott.  Baukó Éva bejelentése után az ATV vezérigazgatója azt mondta, tájékozódnak az ügyben, később azonban ezt semmilyen lépés sem követte. Az újabb eset után a csatorna közölte: hétfőn döntenek arról, hogy indítanak-e vizsgálatot a műsorvezető ellen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ