Cover
Belföld
Csak Soros Györgyhöz köthető ügyekben hurcolja meg hazánkat Brüsszel
2017-12-0820:59
orbán viktor, soros györgy, CEU
Az ellentét arról szól, hogy mindenkinek kötelezően bevándorló országgá kell-e alakulnia, vagy van szuverenitásuk a tagállamoknak, hogy nemet mondjanak erre a jövőre - erről is beszélt az ECHO TV Napi Aktuális című műsorában a miniszterelnök. Orbán Viktor a kötelezettségszegési eljárásról azt mondta: a CEU, az álcivilek és a kötelező kvóta kérdése is mind Soros Györgyhöz kapcsolódik.
Az Európai Unióban zajló vita, nem csak a  migrációs helyzet kezeléséről, hanem a magyar szabadságról is szól, mert Brüsszelben meg akarják nekünk tiltani azt, hogy mi dönthessük el,  kikkel akarunk együtt élni - mondta a miniszterelnök. Orbán Viktor hozzátette: ma már a kormány olyan nemzetbiztonsági információkkal rendelkezik, amelyek bizonyítják, hogy Soros hálózatai vidéki központokat fognak létrehozni a választási kampány idejére. Ezek pártszerűen fognak működni, és olyan ellenzéki pártokat fognak támogatni, amelyek osztják Soros György álláspontját. 
Orbán Viktor szerint a különböző kultúrák összekeveredése nem magasabb rendű életet fog hozni, hanem visszavet egy sokkal rosszabb minőségű társadalom irányába, ezért ezt a folyamatot meg kell akadályozni.
Ha összekeveredünk, tőlünk nagyon távoli kultúrából érkező emberekkel, akik alapvető kérdésekben mást gondolnak, mint mi, akkor abból nem egy szép élet lesz, hanem párhuzamos társadalmak lesznek, akkor importálni fogjuk a gyűlöletet, mondjuk az antiszemitizmust be fogjuk hozni még Európába, a férfi-nő egyenjogúságról szóló nézeteinknek vége lesz, mert nem olyan világban fogunk élni, ahol ezeket az elveket tisztelnék és a vallásszabadságnak vége lesz.
A kormányfő úgy látja, nem véletlen, hogy pont abban a 3 ügyben hurcolják meg Magyarországot, amelyek mindegyike Soros Györgyhöz köthető. Mind az egyetem, az álcivilek és a kvóta ügye hozzá kapcsolható. 
Soros György összes problémája Magyarországgal pedig elvisz minket a bevándorlás kérdéséhez. Hiszen a CEU az Soros György nevű magyar honfitársunk egyeteme, a civil szervezeteket ő pénzeli, ő fizeti őket, ő ad bért és ő biztosítja a működési feltételeket. Szerintem utasításokat is ő ad. És az egész bevándorlás ügy az ő programjának, az ő tervének a része. Elhoztam, mert vita van arról, hogy létezik-e ilyen terv. Gondoltam ilyen drámaian felmutatom, tehát itt van a kezemben, ez a Soros terv, létezik, ezt ő közölte.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ