Cover
Belföld
Orbán Viktor: A bevándorlás nem pártkérdés
2017-12-0113:00
orbán viktor, bevándorlás, soros-terv
A bevándorlás nem pártkérdés, hanem nemzeti ügy - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök hangsúlyozta: ha beengedjük a migránsokat, nem csak a Fideszeseknek kell velük együtt élniük, hanem minden magyar embernek. Orbán Viktor arról is beszélt: a Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba.
A miniszterelnök elmondta: a kormánynak akkortól kellett elkezdeni foglalkozni a kérdéssel, amikor Soros György pénze, illetve az általa felépített hatalmas gépezet befogta látómezejébe a bevándorlás kérdését is. "Le akarja bontani a kerítést, nem akarja, hogy a nemzeteket határok válasszák el, azt akarja, hogy változzon meg a gondolkodásunk és örüljünk annak, hogy tőlünk különböző kultúrájú emberek érkeznek ide, adjunk nekik pénzt.” – mondta a miniszterelnök.
Orbán Viktor hangsúlyozta: Soros György az Európai Parlamenten már átvitte az elképzelését, ahonnan megindult a nyomás az Európai Tanács irányába, hogy az uniós miniszterelnökök is erősítsék meg az EP döntését, és induljon meg a betelepítés. "Egy spekulánssal állunk szemben, egy pénzügyi spekulánssal, itt a fő szabály az, hogy sosem a száját kell nézni, hanem mindig a kezét. A spekuláns egy olyan ember, aki tehetségesen lyukat beszél az ember hasába is. Tehát csak arra kell figyelni, hogy mi történik, nem arra, hogy a lefizetett és megvásárolt és kistafírozott szervezetek mit mondanak." – figyelmeztetett a miniszterelnök a Kossuth rádióban.
A kormányfő kitért a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációra is, ami az eddigi legsikeresebbnek bizonyul. Orbán Viktor kiemelte: Magyarország jövője dől el a bevándorlás kérdésén.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ