Cover
Belföld
Leszedték a Nap TV logóját
2017-11-3021:00
nap tv, pestisrácok, echo tv
Lekerült az egykori Gyárfás Tamás-féle Nap TV logója a műsor egykori épületéről. A logót a PestiSrácok szerkesztői kapták meg, akik azt ígérték, hogy az egyik budapesti sörözőben állítják majd ki. Az egykori Nap TV helyére hétfőtől a megújuló Echo TV költözik.
November utolsó napján, szakadó esőben, mintegy másfél óráig dolgoztak azon az ipari alpinisták, hogy leszedjék az régi emblémát. Először a feliratot távolították el, majd a tartószerkezet is lekerült. Nyomot ugyan hagyott az épület falán, de hamarosan lefestik azt.
Szikszai Péter, az Echo TV vezérigazgató-helyettese végül a pestisrácoknak adta a Nap tévé logóját. „Úgy gondoltuk, hogy a pestisracok.hu szerkesztősége méltó arra, hogy ezt a kedves emléktárgyat a múltból megkapja: reméljük jó helyre kerül.”
A pestisrácok főszerkesztőhelyettese, Szarvas Szilveszter szerint:
Ez egy médiatörténeti pillanat,
végre befejeződött a médiarendszerváltás, és egyébként a Nap TV embléma is méltó helyre kerül, hiszen a PestiSrácok igényt tartott erre a bűnös emblémára, amelyet az R56 sörözőbe állítunk majd ki, tehát az olvasóink és az Echo TV nézői ott találkozhatnak majd a Nap TV emblémájával.
Az egykori Nap TV helyéről hétfőtől a megújuló Echo TV készíti majd az adást.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ