Cover
A képzelet fontosabb, mint a tudás. Míg a tudás behatárolt, addig a képzelet az egész világot ragadja meg, serkenti a haladást és fejlődést szül.

- Albert Einstein

Műsorvezető

Zalatnai Brigitta

Műsorok

Élő örökség

Még főiskolásként kerültem a Magyar Televízióba, ahol zenei előképzettségemnek köszönhetően elsősorban zenei műsorokat vezettem. (Wurlitzer c. rocktörténeti magazin, Interpop Fesztivál, Egri Táncdalfesztivál.)Ezen kívül számtalan szórakoztató műsor, nemzeti ünnepi közszolgáltató műsor, valamint nyári lovas műsorok, kerékpáros túrák, balatoni országjáró sorozatok és ismeretterjesztő, néprajzi, szüreti műsorok vezetőjeként működtem közre.
Szakmai életem csúcsa azonban az élő bejelentkezések, sportgálák, szilveszteri műsorok és az augusztus 20-i nemzeti ünnep vízi és légiparádéjának közvetítése két felejthetetlen legendával, Akik ma már nincsenek közöttünk, id. Knézy Jenővel és Nagy Gyurival.
Számomra Magyarország a legszebb, pedig számtalan országban jártam már magánemberként és a VÁNDOR c. saját szerkesztésű útifilmmel.                  
2017. március 1-től csatlakoztam az ECHO Televízió csapatához azzal az örömmel, hogy olyan kulturális műsorokat készíthetünk, amely közösséget építhet. Segít emlékezni, hogy kik vagyunk valójában!

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ