Cover
Csak egyfajta igazi hazafiság van: ha valaki ott, ahol éppen van, teljes hűséggel és feltétlen erőkifejtéssel helytáll a munkájában.

- Márai Sándor

Riporter

Bohár Dániel

Műsorok

Informátor

Kisgyerek voltam, 9-10 éves körüli, amikor eldöntöttem, hogy televízióban szeretnék dolgozni. Mindig is egy cél lebegett a szemem előtt, riporter akartam lenni. Riporter, aki politikusokat kérdez, kerget és nem hallgatja szó nélkül a mellébeszélést. Riporter lettem, ez az életem. Tanultam, figyeltem és gyakoroltam, hogy az legyek, aki ma vagyok. 
20 éves voltam, amikor a főiskola mellett a HírTV-ben elkezdtem dolgozni. Mindig is a politika érdekelt, az akkori Célpont volt számomra az etalon, kitartó munkámnak köszönhetően a csapat tagja lettem. Azonban úgy alakult, hogy életem azon szakasza is véget ért. 
Az élet igazságos, hiszen az Informátortól még többet kaptam és kapok. Imádom a műsort, minden forgatás élmény, hiszen nemcsak munkatársak, hanem barátok készítik. Az Informátor, az a produkció, amely a magyar televíziós piacon egyedülálló módon közérthetővé és könnyeddé teszi a politikai és közéleti témákat. Hiszen humor és irónia nélkül élet sincs.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ