Cropped landscape
Sport
A Vincze, Bacigál kettős nyerte az Eger-ralit
2019-03-3119:08
Szinte végig vezetve, magabiztosan nyerte meg az idénynyitó Eger-ralit Vincze Ferenc és Bacigál Igor. A háromnapos versenyhétvégén összesítésben 8.8 tizedmásodperccel előzték meg a Turán Frigyes, Bagaméri László kettőst. 
Műszaki hiba miatt már szombaton kiszállt a győzelemért folytatott harcból a bajnoki címvédő Hadik András, így Vincze Ferenc és Turán Frigyes csatáját hozta a hétvége az Eger-ralin. Vincze és navigátora, Bacigál Igor a tizenhat gyorsasági közül mindössze ötöt nem nyert meg, így megérdemelten lett övék az aranyérem.
Nagyon jó hétvégét tudtunk zárni. Nagy csatát vívtunk a Turán Fricivel. Szoros volt szinte végig a küzdelem. A végén itt már próbáltuk beosztani ezt a kis előnyünket, aztán ez sikerült is. Úgyhogy a csapat, az autó, minden egész hétvégén rendben volt
- nyilatkozta Vincze Ferenc az Echo TV-nek.
 
Turánék 8,8 másodperces hátránnyal végeztek a második helyen, ráadásul a 8. szakasz után 10 másodperces büntetést kaptak, ami így döntőnek bizonyult.
A végére nagyon szoros lett a verseny, de az utolsó gyorson a Ferike kicsit gyorsabb volt, úgyhogy gratulálunk nekik. Mi azt hiszem, megtettünk mindent, és egy megérdemelt második hellyel megyünk haza
- értékelt Turán Frigyes.
 
A harmadik a Balogh, Holczer kettős lett. Az országos ralibajnokság április utolsó hétvégéjén a miskolci futammal folytatódik.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ