Cropped landscape
Belföld
Manfred Weber a magyar szavazópolgárokat sértegeti
2019-03-3011:13
Manfred Weber újabb ámokfutására Varga Judit európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár reagált. Szerinte az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje vérig sértette a magyar választókat, akik Európa többi polgárához hasonlóan egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe. 
Az államtitkár Facebook-posztját az Origo vette észre. Varga Judit Manfred Weberre reagált, aki arról beszélt, hogy nem szeretne jobboldaliak szavazatával nyerni, hanem ő középről akarja Európa jövőjét alakítani, hamarosan részletesen visszatérünk. 
Varga Judit úgy kezdi: Weber vérig sértette a magyar választókat.
Manfred Weber ma este a német közszolgálati televízió vendégeként azt nyilatkozta, hogy amennyiben a FIDESZ szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízatást. Hozzátette, nem szeretne jobboldaliak szavazatával nyerni, ő középről akarja Európa jövőjét alakítani. Az ilyen nyilatkozat megengedhetetlen. Manfred Weber vérig sértette a magyar választókat, akik Európa többi polgárához hasonlóan egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe. Ismét bebizonyosodott, hogy Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált.
Origo/Facebook
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ