Cover
Belföld
Troll: A balliberális sajtó szerint olyan választást veszített el a Fidesz, amelyen nem is indult
2019-03-2921:53
Két éves lett a Troll! Az ünnepi adás témái: Választást vesztett a Fidesz Püspökladányban – szaladt végig a hír a haladó sajtóban. A gond ezzel csak az, hogy nem indult fideszes jelölt. Az 1%-os Párbeszéd szóvivője szerint nem a párt nagysága, hanem annak gondolatisága fontos. Náluk erre kiváló példa Tordai Bence, akinek politikai tevékenységét senkinek nem kell bemutatni. Kálmán Olga újra munkába állt, Dobrev Klára pedig „Bangónésodik”. Az ECHO TV Troll című műsorának vendégei: Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.
"Választást vesztett a Fidesz Püspökladányban" – söpört végig a hír a haladó sajtón. A gond ezzel csak az, hogy nem indult fideszes jelölt. 

  • HVG: Két jobbikos győzelmével a Fidesz elvesztette a többségét Püspökladányban
  • Index: A Fidesz elvesztette a többségét Püspökladányban 
  • 444: A Jobbik jelöltjei nyertek a püspökladányi időközin
A Minden Szó összegezte ezeket a megjelent híreket, majd a valasztas.hu segítségével tisztáztak, hogy egyébként az összes induló független volt.

Pindroch Tamás elmondta, a választás nyertesét jobbikosnak állította be a Jobbik és ugyanígy tett minden balliberális sajtótermék is. A győztes azonban közösségi oldalán kérte ki magának, hogy ő függetlenként indult és nyert.

Szarvas Szilveszter szerint ez lesz a mantra a jövőben, hogy megpróbálják függetlenként eladni a jelölteket. Ebben bíznak, hogy így  majd győzhetnek. 
Boros Bánk Levente hozzátette: vicces, mert mindig égbe kiáltják, hogy most fog megbukni a kormány, amikor elveszíti egy vidéki település önkormányzati választását. Úgy vélik ez már a vég kezdete, aztán jön megint egy kétharmad - hangsúlyozta.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ