Cropped landscape
Belföld
Toroczkai László: A Jobbik szembeköpte saját korábbi választóit
2019-03-2907:36
Nem a pártpolitikai szempontokat, hanem a nemzet és a haza érdekeit tartja szem előtt a Mi Hazánk Mozgalom, ezért mindenféle összefogást kizártnak tartanak a Fidesszel és az ellenzéki pártokkal is. Az őszi önkormányzati választásokon is önálló jelölteket állítanak. Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta: ilyen rövid idő alatt ekkora átalakulás, mint ami a Jobbikkal, történt egészen példátlan.
Toroczkai László kiemelte: láttunk már olyat, hogy a liberális Fideszből majdhogynem nemzeti radikális Fidesz lett, vagy kommunistákból lettek a legnagyobb demokraták. A Jobbik azonban nagyon rövid idő alatt egy nemzeti radikális pártból balliberális párttá alakult.

Március 15-én a saját politikai kiáltványukat vihették volna az LMP-s, momentumos vagy Márky-Zay Péter csapatához tartozó barátaikkal, de ők a DK-s Gyurcsány-párti képviselőket választották. Teljesen szembefordult önmagával a Jobbik
- fogalmazott. Hozzátette: nem ezért segítették be annak idején a Jobbikot a parlamentbe és nem ezért kapja éves szinten a 2,7 milliárd forintos állami támogatást. Tulajdonképpen szembeköpték saját korábbi választóikat és ez példátlan.

Toroczkai László kifejtette: furcsa számára, ha választópolgárok olyan politikusokra tudnak szavazni, mint Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője, aki kijelentette, amit 2010 előtt mondott, nem volt igaz.
Tulajdonképpen hazudott a választópolgároknak. Itt lenne az ideje olyan politikusokat és politikai formációkat választani, akik következetesek és 20-25 éve ugyan azt mondják
- emelte ki.

Toroczkai László elmondta: ők ugyanazt mondják. 

Az 1997-ben, a Magyar Fórumban megjelent cikkeimet én most is tudom vállalni. Nem nekünk kell megváltozni, hanem el kell jutnunk a magyar emberekhez és el kell nekik mondani, hogy amit mi képviselünk, az a legjobb nekik.Számunkra a magyar emberek a legfontosabbak. Ők az elsők, mert ez a magyarok országa.
A politikus hozzátette: nem gondolja, hogy bármelyik pártnak fel kéne adnia az elveit a hatalomért, de sajnos a Jobbikkal ez történt.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ