Cropped landscape
Belföld
Tarlós István teljes zavarodottságot lát Karácsony Gergelyen
2019-03-2908:26
Gyerekes dolognak nevezte Tarlós István főpolgármester, hogy Karácsony Gergely vitára hívta, valamint feljelentette őt arra hivatkozva, hogy Budapest vezetője „félinformációkkal traktálja a nyilvánosságot”. Tarlós István szerint nincs értelme vitát tartani, hiszen a tények és a számok magukért beszélnek. 
A főpolgármester úgy látja, Karácsony Gergely panaszkodik, duzzog, könnyezik és egészen szánalmas módon jogi útra próbál terelni politikai vitákat. Tarlós István szerint, ahogy Karácsony viselkedik, az nem csak azt kérdőjelezi meg, hogy alkalmas-e főpolgármester-jelöltnek, hanem azt is, hogy alkalmas-e egyáltalán egy kerület vezetésére.
 
Tarlós István emlékeztetett arra, hogy a Párbeszéd politikusa zavarodottságában sorra bakot lő, hol azzal, hogy azt mondja, nem nácizmus zsidókat listázni, hogy ő is erősíti az ellenzéki politikusok helytelenírási táborát, hogy Csepelt Budapest északi szektorának nevezi, vagy éppen a nagy vitát kiváltó zuglói parkolási üggyel
 
A főpolgármester szerint nincs értelme a vitának, hiszen egyértelmű, hogy veszteséges a zuglói parkolásai rendszer, ami le is van írva a kerületi költségvetésben. 
 
793 millió forint volt a veszteség 2018-ban és éppen a polgármester úr előterjesztésére fogadták el azt a 2019-es költségvetést, ahol újabb mínusz 301 millió szerepel a parkolási soron 
– mutatott rá. 

Teljes beszélgetés: 
ECHO TV – A nemzet hangja – Jó reggelt!

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ