Cover
Külföld
Magyarics Tamás: A Mueller-jelentés eredménye jelentős kudarc a demokraták számára
2019-03-2920:58
Donald Trump hatalmas politikai győzelemnek tekinti azt, hogy a Mueller-bizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy ő vagy kampánycsapata egyeztetett vagy összejátszott volna az oroszokkal. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Magyarics Tamás, Amerika-szakértő elmondta: nem teljesen totális Trump felmentése a jelentés alapján.
Magyarics Tamás elmondta: a jelentés két alapvető kérdéssel foglalkozott: összejátszott-e az oroszokkal, illetve hogy akadályozta-e az igazságszolgáltatást az elnök. Mint mondta: a jelentés egyértelműen leszögezi, hogy nem találtak bizonyítékot az orosz összejátszásra, az igazságszolgáltatást akadályozásával kapcsolatban azonban már kétértelműbben fogalmaz a jelentés.

A szakértő szerint a vizsgálat eredménye jelentős kudarc a demokraták számára.
Ez erősíti Trumpot, valamint az is kudarc a demokraták számára, hogy kiderült, az emberek egy jelentős része elvesztette a bizalmát olyan intézményekben mint az FBI vagy a CIA, mert kiderült, magas rangú FBI emberek szivárogtattak a demokratákkal barátságos, független hírcsatornákhoz és újságokhoz
- mondta ezzel kapcsolatban.
Hozzátette: a demokraták várhatóan folyamatos politikai nyomás alá fogják helyezni az igazságügyi minisztert és a Fehér Házat.


Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ