Cropped landscape
Sport
Kijutott az Eb-re az U17-es válogatott
2019-03-2920:14
Győzelem a Magyarországon zajló U17-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtező elitkörében. Magyarország - Bosznia-Hercegovina 1-0, ezzel válogatottunk kijutott az írországi Európa-bajnokságra. 
Magyar helyzettel indult a mérkőzés. Molnár Rajmund pár méterről rosszul találta el a labdát, ami így fölé szállt. A 37. percben aztán Buna Gábor passzolt középre, ahol Zuigéber Ákos megelőzte védőjét és jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, megszerezve ezzel a vezetést Magyarországnak. A 66. percben a csereként beálló Németh András eldönthette volna a találkozót, de hat méterről mellé fejelt. Bő tíz perccel később Jusupovic előtt adódott lehetőség, de az oldalhálóban kötött ki a labda. A magyar válogatott így második mérkőzését is megnyerte 1-0-ra.
Szerettük volna megnyerni a meccset, de a végén már kicsit ők domináltak. Azonban a sors megint mellettünk volt, és fogta a kezünket egész végig
- nyilatkozta Zuigéber Ákos az Echo TV-nek.
 
Mivel a csoport másik meccsén Belgium 3-0-ra legyőzte Norvégiát, így eldőlt, hogy a magyar és a belga csapat is kijutott az írországi Európa-bajnokságra.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ