Cropped landscape
Sport
A szemek előtt már a vb lebeg
2019-03-2816:58
Már javában készül a magyar férfi jégkorong-válogatott az április végi divízió 1/A-s világbajnokságra. A szokásokhoz híven erős ellenfelek és sűrű program vár a mieinkre. Jarmo Tolvanen együttese április ötödikén Svédországot fogadja a Tüskecsarnokban, ám a keret még nem végleges. 
Hétfő óta készül együtt a világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott. Jarmo Tolvanen tanítványai kemény edzéseken vesznek részt, minden nap van konditermi és jeges edzésük is, a mester célja, hogy felmérje, játékosai milyen állapotban vannak.
Igazából ez a hét kicsit arról szólt, hogy egy-két játékosnak nagyon nagy szünet volt. Megpróbáltuk visszahozni a tempót, egy kicsit belerázódni, kicsit keményebben megtoltuk jégen kívül és jégen is
– nyilatkozta Bartalis István.
 
A magyar csapat négy hét múlva utazik a kazahsztáni világbajnokságra, Hetényi Zoltán kapus arról beszélt, hogy mi lehet a siker kulcsa.
Elhiggyük azt, hogy ami munkát elvégeztünk, eredményre tud vinni minket és nem szabad meccs előtt gondolkodni, hogy kivel játszunk, csak a cél számít, hogy mindenki hozza ki magából a maxot és akkor csalódás nem érhet minket
– magyarázta a magyar jégkorong-válogatott kapusa.
 
Válogatottunk Svédország ellen játssza első felkészülési mérkőzését, a találkozót április 5-én, pénteken 19 órakor rendezik a Tüskecsarnokban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ