Cropped landscape
Belföld
Fidesz: Terroristavezérek is használják a migránskártyát
2019-03-2714:34
Egyértelműen kiderült, hogy a terroristavezérek is használhatják a migránskártyákat, ezért a Fidesz szerint azokat meg kell szüntetni - közölte Halász János, a nagyobbik kormánypárt frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. 
Halász János elmondta: az elmúlt napok híreiben látható volt, hogy Ferihegyen lebukott Hasszán F. terroristavezér, akit a magyar hatóságok fogtak el. Ügyvédje nyilatkozatából egyértelműen kiderült, hogy a terroristavezérek is használhatják a migránskártyát - mutatott rá a fideszes politikus.
    
Szerinte ezzel az is bebizonyosodott, hogy a migránskártya óriási biztonsági kockázatot jelent - tette hozzá. 
    
Többek gyanúja szerint az Európai Bizottság migránskártyájával ez a szír terroristavezér szabadon "jött, ment" Európában, és Brüsszel még pénzelte is.
    
Hány terrorista jutott még ilyen kártyához és hány terroristának utalhat még pénzt Brüsszel? - tette fel a kérdést a frakciószóvivő.
    
A kormánypárt álláspontja nem változott: meg kell szüntetni a migránskártyát, mert az pénzmosásra és terroristák bejuttatására is alkalmas lehet - jelentette ki Halász János.  Hozzátette: Brüsszel a migránskártyával veszélyezteti Európa és az európai emberek biztonságát.

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ