Cropped landscape
Sport
A ráadásban győzött a Hornets, rangadót nyert a Bucks
2019-03-2717:10
Hosszabbításban győzött a Charlotte Hornets 125-116-ra a San Antonio Spurs ellen az észak-amerikai profi kosárlabda liga legutóbbi játéknapján. Az est rangadóján a ligaelső Milwaukee Bucks otthon nyert a Houston Rocketsszal szemben 108-94-re.
Az első negyedben 6 pontos előnyre tett szert a fehér mezes Hornets. A Spurs a második játékrészben összeszedte magát és ledolgozta a hátrányt. A hazaiak vezére ezúttal is Kemba Walker volt, aki egymaga 38 pontig, 11 gólpasszig és 9 lepattanóig jutott. A Hornets 15-öse a negyedik negyedben is hátára vette csapatát, aminek köszönhetően hosszabbításra mentette a találkozót. Walker a ráadásban is főszereplő volt, így a Charlotte 125-116-ra győzött és ezzel életben tartotta playoff-reményeit.
 
A liga rangadóján a fehér mezes Milwaukee a Houstont fogadta. A hazaiak az első negyedet leszámítva kézben tartották a mérkőzést. A Bucks ezúttal cserepadjának köszönhette a győzelmet, ugyanis az MVP jelölt Antetokounmpo nem nyújtott extrát. A vége 108-94 a Milwaukee-nak, mellyel Budenholzer csapata továbbra is ligaleső, míg a Houston a nyugati főcsoport 4. helyén áll.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ