Cover
Külföld
Varga Judit: Fél-liberális, fél-baloldali párttá alakult a Néppárt
2019-03-2521:10
Fél-liberális, fél-baloldali párttá alakult a Néppárt, a választások döntik el, vissza tudnak-e térni az eredeti értékekhez. Ezt mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában az uniós kapcsolatokért felelős államtitkár, Varga Judit.
Varga Judit szerint a véleményszabadság tilalma zajlik - aki ellent mert mondani a mainstreamnek, olyan szankciókra számíthat, mint amit a Fidesz kapott. 

„Mintha már arra készülnének, hogy nem a saját elveiknek akarnának megfelelni, a saját kulturális hagyományaiknak, a Kohl-i örökségnek, hogy Európa keresztény, ez a kultúra határoz meg minket, hanem már egy nagy koalícióban csupán csak a többséget és saját politikai érdeküket helyezik szemük elé, nem azokat a választókat akiket képviselnek, hiszen a Néppártnak mindig is az volt a különlegessége, hogy az emberek pártja volt és az emberek mellett állt. Tehát nagyon remélem, hogy a Néppárt képes arra, hogy visszaszerezze az ő szuverenitását és bátor legyen eléggé, hogy nemet tudjon mondani a liberális mainstreamnek” – jelentette ki a Hír TV-ben az európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkár.

A teljes beszélgetés:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ