Cover
Belföld
Király Nóra: Nem szabad foglalkozni a bántó véleményekkel
2019-03-2420:53
Király Nóra, a Ficsak elnöke, Újbuda alpolgármestere volt az ECHO TV Őszintén című műsorának vendége. Az ötgyermekes édesanya 17 éve politizál, célja, hogy a közösségekért tegyen minél többet. Király Nóra Gazdagréten nevelkedett, azóta is ott él, minden szegletét ismeri. Azonban így sem tud megfelelni mindenkinek, megtanulta, a negatív dolgokkal nem szabad foglalkozni. 
Az ötgyermekes édesanya reggelente elviszi gyermekeit iskolába, óvodába, majd az irodájában folytatja napját. Király Nóra elmondta, igyekszik mindig előre tervezni és jól beosztani az idejét, de természetesen nem minden megy tökéletesen. Bár Nóra igyekszik mindenkinek megfelelni, közszereplőként a kritikák sem kerülik el. 

A gazdagréti lakótelepen vagyok önkormányzati képviselő 13 éve, ott van egy helyi csoport 5000 taggal, ahol rengeteg kritikát kaptam. Semmi sem volt jó, amit csináltam és durva stílusban bántottak – mondta. 
Az újbudai alpolgármester azóta megedződött. Olyannyira, hogy ma már attól sem riad vissza, hogy nyilvánosan álljon ki a női agresszió ellen, még akkor is, ha a bántalmazó közszereplő, vagy éppen politikus.  

Király Nóra volt az, aki felszólította Juhász Pétert, hogy távozzon a közéletből, miután a politikus bántalmazta feleségét. Újbuda alpolgármestere elmondta, örül, hogy az Együtt korábbi elnöke megfogadta tanácsukat. 

Ötgyermekes édesanyaként elhivatottan támogatja a fiatal családokat, a nőket a munka-magánélet összehangolásában. Mindig is fontosnak tartotta a nők foglalkoztatását, a családbarát ellátások, munkahelyek elterjesztését. Szívügye a baba- és mamabarát szülészetek elterjesztése, az anyatejes táplálás népszerűsítése. Nem véletlenül az ő nevéhez köthető a Ficsak is, vagyis a Fiatal Családosok Klubja.   

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Őszintén
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ