Cropped landscape
Sport
Marco Rossi 3-4 helyen fog változtatni a keretben
2019-03-2313:16
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy 3-4 helyen fog változtatni a kezdőtizenegyben. A középső védő, Willi Orbán szerint előnyt jelent számára, hogy a vb-ezüstérmes több játékosát jól ismeri a Bundesligából.  
A magyar labdarúgó-válogatott a szlovákoktól elszenvedett 2-0-s vereség után már a Horvátország elleni vasárnapi mérkőzésre készül Telkiben. Marco Rossi szövetségi kapitány a játékosok fáradtsága miatt változtatott a felkészülési terven.
Vasárnap estig fizikailag és mentálisan is helyre kell állítani a csapatot, ezért egy edzést is töröltem a programból. Fél nap plusz pihenőre van szükség. Egy pozitív eredmény után gyorsabb a fizikai és mentális helyreállás, mint egy vereség után
- nyilatkozta Marco Rossi.
 
Valamint hozzátette, hogy a kezdőcsapatban 3-4 változás is lesz a szlovákok ellenihez képest.Willi Orbán szerint előny lehet, hogy több horvát játékost is ismer a Bundesligából.
Az egész csapat topjátékosokból áll, úgyhogy csak együtt tudjuk őket megállítani, ahogy a mottónk is mondja. Csak együtt! Így fogunk hozzáállni és remélem, sikerül hazai pályán pontot szereznünk ellenük
- mondta Willi Orbán.
 
A két csapat legutóbbi három összecsapását Magyarországon játszották a felek, és mind a három találkozó döntetlennel zárult.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ