Cropped landscape
Sport
Nehéz mérkőzésre számítanak a horvátok
2019-03-2320:09
Három, kisebb sérüléséből felépülő vb-ezüstérmes játékosára is a kezdőtizenegyben számíthat Zlatko Dalic horvát szövetségi kapitány a holnap esti találkozón. Így az Azerbajdzsán elleni meccshez képest erősebb csapat léphet pályára a magyarok ellen, ennek ellenére Ivan Rakitic nehéz meccset vár. 
A Groupama Arénában készülő Horvátország az Azerbajdzsán elleni 2-1-es hazai győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. A vb-ezüstérmes csapat csak a hajrában, Kramaric góljával harcolta ki a győzelmet. A Hoffenheim támadója sérüléssel bajlódik, több kulcsjátékos viszont visszatérhet kisebb sérüléséből a magyarok ellen, ez növeli a horvátok esélyeit.
Szeretnénk irányítani a mérkőzést, úgyhogy minél többet akarjuk birtokolni a labdát. Azonban az is fontos, hogy tartalékoljunk az erőnkből. Ahhoz, hogy a támadásaink megfelelően működjenek, jó védekezésre van szükség. Összességében kemény mérkőzésre számítok
- mondta Ivan Rakitic.
 
A Magyarország-Horvátország Eb-selejtezőt vasárnap 18 órától rendezik a Groupama Arénában. A találkozóra az összes jegy elkelt.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ