Cropped landscape
Belföld
Troll: A jobboldalon a teljesítmény és a tudás számít
2019-03-2221:52
Az ellenzéket ekézi a haladó sajtó, mert nem sikerült megbuktatniuk március 15-én az Orbán-rezsimet. Weber megint akkor bátor, ha messze van a magyar miniszterelnöktől. A néppárt döntéséről  "rendes jobboldali" politikus lévén persze, hogy a Népszavának nyilatkozott. Az LMP házilapjából megtudtuk, hogy teljesen felesleges "teleszülni" Európát, és összeolvad az ECHO és a Hír Tv, a Zsúrpubi pedig felsült. Ezekkel a témákkal foglalkozott az ECHO TV Troll című műsora, amelyben természetesen a legjobb újságírói cikkekből szemezgetett M.Dobos Marianne vendégeivel Pindroch Tamással, Boros Bánk Leventével és Szarvas Szilveszterrel. 
Varga Judit a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára megosztott egy videót, amelyen az látható, ahogyan 37-et dekázik. A baloldali sajtó teljesen logikátlanul összemosta ezt azzal, hogy az államtitkár „lekomcsizta” Jean-Claude Junckert – áll a 444.hu írásában. 

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa megjegyzi, azt elfelejti a cikk írója, hogy Varga Juditnak azért szakmai tudása is van. Azért lehet államtitkár, mert rendelkezik néhány nyelvvizsgával és az európai ügyekben nagyon otthon van. 

„És a Fideszben, amúgy sem lehetnek ilyen magas pozícióban nők”-  ez is megint csak a fröcsögés  - tette hozzá Szarvas Szilveszter. A PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese kiemelte: 
a jobboldalon tényleg csak a teljesítmény és a tudás számít, semmi más. 
Ezen felül kinek, mi a hobbija, mit sportol az csak plusz - fűzte hozzá.
 
Boros Bánk Levente szerint azért bántják a jobboldali nőket, mert irigyek. Nekik van egy Bangóné Borbély Ildikójuk, Kunhalmi Ágnesük vagy Szél Bernadettjük, velük szemben a másik oldalon pedig elég csak egyetlen egy nőre rámutatni, aki szakmailag és emberileg is tökéletesen helytáll - tette hozzá a Médianéző ügyvezetője.
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Troll
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ