Cropped landscape
Belföld
Hollik István: A vita nem a Fideszről, hanem Európa jövőjéről szól
2019-03-2207:56
Addig marad a Fidesz és a KDNP az Európai Néppártban, amíg esély van arra, hogy a pártcsalád visszatalál a kereszténydemokrata gyökerekhez– erről beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsor Hollik István. A kormányszóvivő szerint a mostani vita nem a magyar kormánypártól, hanem Európa jövőjéről szól.
Nemcsak az Európai Néppártnak kell mérlegelnie, hogy a Fidesznek és a KDNP-nek van-e ott helye, hanem nekünk is mérlegelnünk kell, hogy van-e egy olyan Néppártban helyünk ahol az látszik, hogy a liberálisok egyenlőre többségben vannak 
– mondta Hollik István. 
 
Hollik István szerint jó, hogy ez a vita megnyílt, hisz elválik, hogy kik azok nemzetekben és kik akik birodalomban hisznek, kik hisznek a hagyományos és egy "variált" család modelljében, kik állnak a határok védelme és kinyitása, és a bevándorlást visszafogó és azt ösztönző politikák pártján. 
 
Egy évvel ezelőtt az egyik erősen Soros-féle NGO, a Human Rights Watch kampányt indított a Fidesz kizárása érdekében, és a kérdés az volt, hogy az EPP behódol-e ennek az akaratnak - emlékeztetett Hollik István, aki úgy véli, hogy ezek az erők kudarcot szenvedtek tegnap, mivel a Néppárt nem hajolt be a nyomás előtt. 
 
Most a három bölcs megnézheti mi folyik Magyarországon– véli Hollik István, ami szerinte örömteli, hisz a korábbi, elmarasztaló jelentésekben a tényeknek nem volt szerepe. Ez a három tapasztalt politikus talán a saját szemeivel is megláthatja mi a valós helyzet, és a teljesen elrugaszkodott liberális vádakkal szemben egy független és józan vizsgálat veszi górcső alá Magyarországot, és elmondhatják majd, hogy Magyarország egy szabad jogállam – mondta a KDNP képviselője, kormányszóvivő. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ