Cropped landscape
Sport
Továbbra is megállíthatatlan a San Antonio Spurs
2019-03-1915:17
Zsinórban a kilencedik győzelmét aratta a San Antonio Spurs az észak amerikai kosárlabda-bajnokságban. Gregg Popovich csapata ezúttal nem mást, mint a címvédő Golden State Warriorst múlta felül 111-105-re, és már az ötödik a nyugati főcsoportban. 
Úgy látszik, megállíthatatlan a San Antonio Spurs. A fehér mezes hazaiak a Milwaukee, az Oklahoma City, a Portland, a Denver és a Detroit után most a címvédő Golden State Warriorsnál is jobbnak bizonyultak. Ezen mérkőzésen is nagyon tudatos, fegyelmezett, pontos játékot mutattak be a házigazdák, akik DeMar DeRozan és LaMarcus Aldridge vezérletével a nagyszünetben már 11 ponttal vezettek.
 
A fordulás után Stephen Curryék összekapták magukat, és a harmadik negyed végen 1 pontra felzárkóztak. Az egyenlítés viszont elmaradt. A záró tíz percben ugyanis DeRozan egymaga tíz pontot gyártott. A Spurs minden olyan helyzetnél résen volt, amikor a Warriors reménykedni kezdett, így végül 111-105-re megnyerte a mérkőzést és zsinórban a kilencedik győzelmével feljött a nyugati főcsoport ötödik helyére. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ