Cropped landscape
Belföld
Bojkott a Szabad Sajtó Alapítvány díjátadóján
2019-03-1520:44
Ki akarták vezetni az ECHO TV stábját a Szabad Sajtó Alapítvány díjátadójáról. Az MSZP elnökétől szerettük volna megkérdezni, hogy nem tartja-e aggályosnak a Jobbikkal való közös, március 15-i demonstrációt. Kiderült, csatornánkat a választásokig bojkottálják a szocialisták és stábunkat távozásra szólították fel. A Demokratikus Koalíció véleményére is kíváncsiak lettünk volna a Jobbikkal való közös március 15-i tüntetésről, azonban válaszokat itt sem kaptunk. 
Hiába övezik a Jobbikot folyamatosan antiszemita botrányok az ellenzéki pártok idén először közösen álltak ki velük március 15-én. Az LMP elfogadhatlannak tartja jobbikos politikusok kijelentéseit, de ők látják a változást. 
 
A Liberálisok szerint a Jobbikkal egy színpadon állni, más mint választási együttműködésen gondolkodni. 
 
Szerettük volna megtudni, hogy a Szabad Sajtó díjait átadó MSZP-elnök miként vélekedik a Jobbikkal való közös szereplésről. Azonban kiderült csatornánkat a választásokig bojkottálják a szocialisták és stábunkat távozásra szólították fel. 
 
A Demokratikus Koalíció véleményére is kíváncsiak lettünk volna a Jobbikkal való közös március 15-i tüntetésről, azonban válaszokat itt sem kaptunk. 
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ