Belföld
Országszerte forgalomkorlátozások lesznek a következő napokban
2019-03-1312:37
Országszerte és Budapest több kerületében forgalomkorlátozások lesznek a következő napokban a március 15-ei rendezvények miatt - olvasható a rendőrség honlapján. 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a fővárosban március 14. és március 16. között az I., az V., a VI., a VIII. és a XIV. kerületet érintik a korlátozások. 
    
Pénteken egész napra lezárják a budai Vár területét, pénteken 0 órától csütörtök hajnalig a Múzeum körutat az Astoria és a Kálvin tér között, a Bródy Sándor utcát a Puskin utca és a Múzeum körút között, a Pollack Mihály teret és a Múzeum utcát. 
    
Pénteken reggel 9 órától szombaton délelőtt 10 óráig lezárják az Alkotmány utcát teljes hosszában, a Bajcsy-Zsilinszky utat az Alkotmány utca és a Deák tér között, valamint a Károly körutat a Deák tér és az Astoria között. Szombaton délelőttől délutánig több órára lezárják az Andrássy út és a Dózsa György út, valamint a Kós Károly sétány és az Olof Palme sétány, az Állatkerti körút egy-egy szakaszát, továbbá a Hősök terét körben. 
    
A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek. 
    
Az ország egyes településeit érintő forgalomkorlátozásokról részletes tájékoztató található a rendőrség honlapján, a március 15. link alatt. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ