Cover
Belföld
Farkas Emese és Földi-Kovács Andrea kapták az idei Táncsics-díjat
2019-03-1320:55
A Hír Televízió műsorvezetője, Földi-Kovács Andrea és az ECHO TV programigazgatója, Farkas Emese kapta idén a Táncsics Mihály-díjat. Március 15-e alkalmából összesen 17 kategóriában díjazták a kiemelkedő színvonalon teljesítő közéleti szereplőket, művészeket és orvosokat.
Az emberi erőforrások minisztere a díjátadón azt mondta: a március 15-e alkalmából kitüntetettek életművükkel, alkotásaikkal a magyar nemzet kultúrkincseit gazdagították. Kásler Miklós kiemelte: a magyar kultúra rendkívül gazdag, és sokszínűsége miatt olyan értékeket hozott létre, ami máshol nem található meg.

Táncsics Mihály-díjjal tüntették ki az ECHO TV programigazgatóját. Farkas Emese azt mondta: szerinte a szakmai háttér munkája miatt kapta az elismerést.

„Minket, akik általában a kamerának a másik oldalán állunk kevésbé ismernek a nézők, de minden televíziós produkció mögött, nagyon komoly szakmai csapat dolgozik és én azt gondolom, hogy ez mindannyiunk közös elismerése.”
A Hír TV műsorvezetője, Földi-Kovács Andrea szintén Táncsics Mihály díjat kapott. Azt mondta: a munkája naponta motivációt jelent számára.

„Fontos, hogy tiszta motivációink legyenek és hogy azért üljünk oda a kamerák elé, ne csak azért, hogy tetszelegjünk a reflektorfényben, hanem, hogy legyen mondanivalónk az emberek felé, legyen fontos gondolataink, amiket közlünk és legyen olyan gondolatvilágunk, amelyen keresztül megszűrve a hírek világát érthetővé, befogadhatóvá tesszük a nézők számára”
- mondta Földi-Kovács Andrea.

Összesen 17 kategóriában, mintegy 130-an vehettek át kitüntetést az emberi erőforrások miniszterétől. Többek között fotó, tánc és zeneművészek, valamint képzőművészek és színművészek kaptak díjat. 

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ