Cropped landscape
Belföld
Csizmadia László: A Weber-Juncker-féle társaság légüres térben mozog
2019-03-1320:56
Nincs félnivalónk, hiszen világos az a siker, amit Orbán Viktor elért az elmúlt években, erre pedig úgy volt képes, hogy mögötte állt a magyarok többsége - így reagált az Orbán-Weber találkozóra a Civil Összefogás Fórum elnöke a V4 - Európa jövője című műsorunkban. Csizmadia László hangsúlyozta: amíg nem hajlandó a Weber-Juncker-féle társaság megkérdezni a saját választóit arról, hogy mi a véleményük a bevándorlásról, addig légüres térben mozognak és semmibe veszik a szavazóikat.
A CÖF elnöke szerint Brüsszel teljes mértékben elfarolt a valódi demokráciától, egyszerűen nem hajlandók tudomásul venni a népfelség elvét. 
Minket 17 ezer szellemi honvédő folyamatosan instruál, akik azt mondják, hogy olyan Európára van szükség, ahol az áporodott levegőt most már ki kell engedni, ahol a szabadság valódi formáját komolyan kell venni
- jelentette ki Csizmadia László. Kiemelte: ma óriási szakadék a nyugat-európai választópolgárok, az őket vezető kormányok és a beültetett brüsszeli képviselők között.
Közép-Európa másképpen gondolkodik: az emberek védik a saját civilizációjukat, nálunk a nemzet és a család az szent
- tette. hozzá.

A Néppártban 180 fokos fordulat van, ha a magukat nemzeti-konzervatívnak nevező pártok képesek együtt szavazni a Fidesz kizárását kezdeményező törpepártokkal, akkor egyetértenek azzal, hogy a keresztény civilizációnak Európában nincs jövője - véli az elnök.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - V4 - Európa jövője
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ