Cropped landscape
Külföld
Sajtóklub: Nyugat-Európában másképp értelmezik a demokráciát
2019-03-1122:03
Egy brüsszeli titkos dokumentum szerint az EU tagállamainak igenis figyelembe kell venniük az ENSZ migrációs csomagját. Huth Gergely ezzel kapcsolatban azt mondta: ez az a lopakodó jogalkotás, amiről már évek óta beszélünk. Hozzátette, Nyugat-Európában másképp értelmezik a demokráciát, ott ugyanis nem foglalkoznak a nép akaratával. Az ECHO TV Sajtóklub című műsorának vendégei Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa voltak. 
Előkerült egy brüsszeli titkos dokumentum, amely szerint az uniós tagállamoknak igenis kötelező figyelembe venniük az ENSZ migrációs csomagját. 

Huth Gergely úgy reagált: 
ez az amiről évek óta beszélünk, az úgynevezett lopakodó jogalkotás.
Brüsszel mindenféle jogszabályokat kreál magának és egyre valószínűbb, hogy Nyugat-Európában a demokráciát azt nem úgy kell értelmezni, ahogy mi gondoljuk. Nem az van, amit a nép szeretne. Az sem számít, hogy az Európai Uniónak van egy alapszerződése, amely szerint egy ilyen fontos ügyben minimum a tanácsban a kormányfőknek jóvá kell hagyni, hogy ezt végrehajtsák. De ez nem számít, ők bevezetik suttyomban - fejtette ki a PestiSrácok.hu főszerkesztője.

Az Európai Unió először közösségi majd a nemzeti jog részévé akarja tenni ezeket a teljesen égre kiáltó baromságokat – tette hozzá Szentesi Zöldi László.
Bencsik András úgy véli: a globális háttérerőt mérhetetlenül idegesíti, hogy a közeli hetekben, hónapokban hamarosan Európa lakói demokratikus módon választani fognak. Ők nem szeretik, ha a nép beleszól a dolgok alakulásába. Megpróbálják ezt a kérdést kényszerpályára tenni, hogy mi ugyan szavazhatunk, de a sorsunkat majd ők fű alatt eldöntik - magyarázta. 

Szentesi Zöldi László kitért Manfred Weber magyarországi látogatására is. 
Ha Weber idejön az azt jelenti, hogy egyezkedni akar, vagy valamit kínál
- emelte ki. 

A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ