Cropped landscape
Sport
Federer, Nadal és Djokovics is a legjobb tizenhat között
2019-03-1116:18
Tenisz
Roger Federer és Rafael Nadal könnyedén nyert az Indian Wellsben zajló torna második fordulójában. A világelső Novak Djokovics egy nehéz és egy sima szettben búcsúztatta ellenfelét, a nőknél Serena Williams azonban feladta mérkőzését.
A 101. ATP tornagyőzelmére készülő Roger Federer mindössze egy óra húsz perc alatt győzött 6:1, 7:5-re a német Gojowczyk ellen. A svájci klasszis honfitársa, a Fucsovics Mártont búcsúztató Wawrinka ellen lép pályára a nyolcaddöntőben.
 
A 17-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal is könnyed győzelmet aratott az amerikai Jared Donaldson felett. A spanyol 6:1, 6:1-re verte ellenfelét és a következő körben a 25. helyen kiemelt argentin Schwartzman lesz.
 
A világelső Novak Djokovics álmosan kezdett a hazai pályán játszó Fratangelo ellen. A szerb sztár 4:2-es hátrányban is volt, ám ezt követően fordított, 7:6-ra megnyerte az elsőt, és 6:2-re a második játszmát is.
 
A nőknél az amerikai Serena Williams 3:0-ra elhúzott, de utána sorozatban hét gémet bukott el a 20. helyen rangsorolt spanyol Garbine Muguruzával szemben, és a második szett elején betegség miatt feladta a mérkőzést.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ