Cropped landscape
Belföld
Mirkóczki szerint a holokauszt a piros ulti, amely mindent visz
2019-03-0619:40
Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője lett az ellenzék közös polgármester-jelöltje Egerben. A jobbikos politikus névleg függetlenként indul, de az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum is támogatja. 
Egerben valósult meg először a teljes ellenzéki összefogás az őszi önkormányzati választásra. A közös polgármester-jelölt a jobbikos Mirkóczki Ádám lett. A politikus mögé beállt a teljes baloldali ellenzék, vagyis az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum is. 

Mirkóczki függetlenként, egy újonnan alapított egyesület színeiben indul. 

A baloldal annak ellenére támogatja egységesen Mirkóczki Ádámot, hogy korábban neki is voltak antiszemita megnyilvánulásai. 
Mirkóczki Ádám 2013-ban a parlamentben az ellen a javaslat ellen szólalt fel, amely megemelte volna a holokauszt-túlélők életjáradékát. A jobbikos képviselő a holokausztot piros ultinak nevezte, amely mindent visz. 
Nem ez az egyetlen olyan eset, amikor jobbikos politikus zsidók vagy Izrael ellen szólalt fel. Gyöngyösi Márton, a párt jelenlegi elnökhelyettese listázta volna a zsidó képviselőket, később pedig Izrael megtámadásáról beszélt, és terrorállamnak nevezte a közel-keleti államot. 
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ