Cover
Külföld
Fekete Dávid: Európa jövőjét most kell bebiztosítani
2019-03-0520:18
Ha meg akarjuk védeni ezt a kontinenst a bevándorlástól, hogyha ennek a kontinensnek szeretnénk a jövőjét biztosítani, akkor azt most kell megtenni - jelentette ki a Fidelitas Országos Választmányának elnöke az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Fekete Dávid reagált az MSZP mozgósító kampányára is, amelyről azt mondta: nem kell vele foglalkoznunk, hiszen most is csak ámítás folyik a részükről.
A külföldi magyarok körében szervez mozgósító kampányt az MSZP az európai testvérpártjaival. Az akciót Ujhelyi István jelentette be Brüsszelben. Erre úgy reagált a Fidelitas elnöke: az MSZP-vel nekünk nem nagyon kell foglalkozni, az az ámítás folyik a részükről, amit már megszokhattunk az elmúlt időszakban. 

Sokkal fontosabb arról beszélni, hogy Európában súlyos demográfiai problémák vannak, amire kétféle választ adnak az Európai Unióban működő pártok. Vannak a bevándorláspárti erők, akik szerint a betelepítéssel meg lehet oldani a problémát és vannak, akik ezt ellenzik és a fiatalok segítésében látják a megoldást - magyarázta. 

Kiemelte: ha meg akarjuk védeni ezt a kontinenst a bevándorlástól, hogyha ennek a kontinensnek szeretnénk a jövőjét biztosítani, akkor azt most kell megtenni.
A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ