Cover
Belföld
Egyhavi bért vont meg az Országgyűlés az ellenzéktől
2019-03-0520:48
Egyhavi fizetést vont meg az Országgyűlés az ellenzéktől a december 10 és 12-i sípolásokról, rendzavarások miatt. A decemberi eseményekről számolt be az egyik résztvevő független országgyűlési képviselő, Szabó Szabolcs az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. 
Minden magyar embernek, választónak alapvető érdeke, hogy a demokratikus jogállami működési keretek éljenek - reagált Szabó Szabolcs. Kiemelte, politikai célja demokrataként, hogy a magyar Országgyűlés működjön úgy, ahogy egy jogállamban elvárható. Ha ezt a parlamenti többség nem hajlandó teljesíteni, akkor ezt a tudomásukra hozza. Az obstrukció ennek az eszköze - magyarázta a decemberi eseményekkel kapcsolatban. 

Ettől az ügyek viszont még nem oldódnak meg – válaszolt Velkovics Vilmos. A műsorvezető hozzátette, az ellenzék olyan fontos szavazásokban nem vett rész, mint az otthonápolási díj. 

Erre úgy reagált Szabó Szabolcs, hogy kénytelenek voltak ebből kimaradni, mert állítása szerint a Fidesz olyan körülményeket teremtett, ami a jogállami működést nem biztosítja. 

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ