Cropped landscape
Belföld
Az ellenzék parlamenti ülés helyett az utcán festékszórózik
2019-03-0415:42
Február 18-án az ellenzék frakciónként vonult ki a parlamenti ülésről, amint megkapták a szót a napirend előtti felszólalásra. Akkor a Suzuki gyárához indultak együttesen, a mai ülésről szintén kivonultak és a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz mentek. Az ellenzék a március elsejei törvénymódosítás ellen tiltakozik, amely átalakította a közszolgálatban dolgozók munkaidejét. 
Az ECHO TV tudósítója délután három órakor arról számolt be: az ellenzéki képviselők a Váci úton sétálva a kormányzati tájékoztató kampány plakátjait festékszóróval fújják le. Illetve, ahogy ők fogalmaztak, átmódosítják őket. 

Szűcs Dániel hozzátette: néhány járókelő megpróbálta megakadályozni a firkálást, amikor meglátta mit csinálnak az ellenzéki képviselők. Figyelmeztették őket arra, hogy rongálást követnek el, volt néhány élesebb szóváltás és kisebb lökdösődés is - ismertette az ECHO TV tudósítója.

Kiemelte: 
Nem mondhatni feltétlen békésnek ezt a demonstrációt.
A 16 órai Híradóban Szűcs Dániel elmondta, az ellenzéki vezetők azért mentek be az épületbe, hogy az intézmény vezetőjével egyeztessenek.
ECHO TV - A nemzet hangja 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ