Cropped landscape
Belföld
Sajtóklub 2.0: Az ellenzék gyáva, Orbán Viktor pedig bátor
2019-02-2806:00
Orbán Viktor beszéde a bátorságról szólt, ugyanis nagyon komoly célokat fogalmazott meg - jelentette ki Falusi Vajk az ECHO TV Sajtóklub 2.0 című műsorában. A 888 publicistája emlékeztetett: a balos közgazdászok mindig arról beszélnek, hogy mennyire fenntarthatatlan a gazdasági növekedés, ehhez képest a miniszterelnök megemelte a tétet és azt mondta, hogy képesek vagyunk utolérni Ausztriát.
Ezzel megint nem fognak tudni mit kezdeni a baloldalon, majd maximum hasra vágják magukat a TV-székházban, mert ezt feldolgozni lehetetlen
- jelentette ki Falusi Vajk. Hozzátette: az ellenzékiek gyávák, a kormányfő pedig bátor.

A baloldal alapvető gondolata, hogy "merjünk kicsik lenni", ezzel szemben mi hiszünk abban, hogy meg tudjuk csinálni, merünk egy kicsit nagyobbak lenni, mert megy nekünk - hangsúlyozta Szabó Gergő, a PestiSrácok újságírója.

A "merjünk kicsik lenni" mentalitást hagyjuk meg a svédeknek, mert ők jó úton járnak afelé, hogy egyre kisebbek és kevesebben legyenek - tette hozzá Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója.

Szarvas Szilveszter úgy látja, hogy az a baloldal, amelyik kifosztotta ezt az országot, ne bírálja a kormányt. Az összeomlás szélére kormányozták az országot, most pedig ők akarják megmagyarázni, hogy ez a gazdasági növekedés fenntarthatatlan.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Sajtóklub 2.0
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ