Cover
Belföld
G. Fodor Gábor: Demográfiai háború van
2019-02-2821:43
Szerintem a család vagy bevándorlás kérdése az a mai európai csatatérnek egy sűrítménye, minden benne van, Európa jelene és a jövője is - ezt mondta G. Fodor Gábor az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Századvég Alapítvány elnöke szerint a brüsszeli bevándorláspárti bürokraták már nem vívnak szellemi vitákat, nem tájékozódnak, erőből próbálják elintézni a dolgot.
G. Fodor Gábor szerint a nyugat-európai értelmiségek körében végbement egy sajátos tudatmódosulás.

Mint mondta: őket olyan kérdések foglalkoztatják, hogy hogyan lehetünk toleránsak, befogadóak, hogyan tudnak multikulti társadalmakat létrehozni, miközben nem veszik észre, hogy akik idejönnek, azok ránk rúgják az ajtót.

Kiemelte: van egy demográfiai háború, ami arról szól, hogy Európa népessége csökkenni vagy nőni fog. Ma egyértelmű, hogy míg Európa népessége csökken, addig Afrika, a Közel-Kelet és Ázsia népessége nő. 

Azt is szokták mondani, hogy Afrika nem fog elférni Európában, mégis erre tesznek kísérletet a brüsszeli bürokraták
- fogalmazott. Szerinte gazdasági és politika érdekek állnak a háttérben.
G. Fodor Gábor szerint a plakátkampány esetében is a politikai érdekek logikája dönt. Mint mondta: Brüsszelnek nem a plakáttal, a kampánnyal van gondja, hanem azzal a feltételezéssel, hogy lehet hogy nekünk van igazunk.

Emlékeztetett: senki sem gondolta azt, hogy be lehet vonni a multikat a közteherviselésbe, hogy lehet rezsit csökkenteni, hogy a kerítés megállítja a migránsokat, csak mi magyarok és sikerült.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ