Cropped landscape
Belföld
Angard: Závecz Tibor válaszolt Puzsér Róbert támadásaira
2019-02-2721:51
Sem az adatoknak, sem a cégemnek nincs világnézete - így reagált Puzsér Róbert támadásaira Závecz Tibor az ECHO TV Angard című műsorában. A jó keretek közötti vita nagyon fontos, de trágárságra és személyeskedésre nem kívánok reagálni, bárkivel leülök beszélgetni, én erre nyitott vagyok, úgyhogy a kávét már főzöm - mondta a Závecz Research ügyvezetője. Az elemző a műsorban megköszönte a szakma támogatását is.
G. Fodor Gábor egyetért azzal, hogy az LMP főpolgármester-jelöltje nagyon trágár volt. Puzsér alkalmatlanságát jelzi a városvezetésre, hogy egy elemző egy konferencián elmond számokat, majd ezen ő felháborodik, hogy akkor nem indul el az előválasztáson, mi történik akkor, ha egy várost kell vezetni? - tette fel a kérdést a Századvég Alapítvány elnöke.
Az elemző dolga, hogy elmondja mit gondol, a politikusnak pedig meg kell méretnie magát a küzdelemben, amit célként határozott meg
- mondta G. Fodor Gábor.

Puzsér Róbertet nem tartom politikusnak, hanem egy pojáca, így politikailag nem tudom értékelni a teljesítményét - hangsúlyozta Gajdics Ottó.
Gyakorlatilag azt hiszi, hogy valami valóságshow-ban van, ahol az nyer, aki a legordenárébb dolgokat csinálja. De innen figyelmeztetem, hogy még ott sem mindig az nyer, aki először meztelenkedik
- tette hozzá a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője.

Tóth Csaba emlékeztetett: ez a megszólalás túlment egy határon, remélem, hogy ebből nem lesz gyakorlat Magyarországon, mert nagyon sokat ártana a magyar politikai kultúrának. Ez a stílus nem elfogadható - szögezte le a Republikon Intézet stratégiai igazgatója.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ