Cropped landscape
Belföld
Deutsch Tamás: Mi képviseljük a Néppárt eredeti értékeit
2019-02-2520:44
Nem jogi hókuszpókusszal kell legálissá tenni a bevándorlást Európában, hanem egyszerűen nemet kell rá mondani – erősítette meg Deutsch Tamás a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A Fidesz európai parlamenti képviselője arról is beszélt, hogy a Fidesz az Európai Néppárt lojális tagja, de szót ejtett az ellenzéki együttműködésről is. 
„Szerencsére nem tartunk ott, hogy az európai politika egy pártállami politika lenne” – mondta Deutsch Tamás a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a kormány tájékoztató plakátkampányával kapcsolatban. A kampányt Magyarországon és az unióban is támadják, sokan pedig az Európai Néppárton kívül látnák a Fideszt – mint ahogy ennek Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke hangot is adott. A Fidesz európai parlamenti képviselője emlékeztetett: egy ilyen plakátkampányt nem kell bejelenteni, vagy jóváhagyatni a Néppárttal.
A mainstream, balliberális média krokodilkönnyeket hullajt a Fidesz Néppárt-tagsága miatt, a Fidesz azonban az Európai Néppárt lojális tagja
 – szögezte le a kormánypárti politikus. 
 
Deutsch Tamás hozzátette: Jean-Claude Juncker kezdetektől fogva a Fidesz ellen lép fel, mint ahogy a nagyobbik magyar kormánypárt az elejétől kezdve bevándorlásellenes álláspontot képvisel. 


Mi képviseljük a Néppárt eredeti értékeit, azokat az európai értékeket, amikre a néppárti politizálás épül
 – jelentette ki a képviselő.
 
Deutsch Tamás szerint az Európai Bizottság hiába tagadja, a migránsvízum bevezetése igenis napirenden van. Úgy véli: a humanitárius vízumnak nevezett intézkedés egy „jogi hókuszpókusz”, ami lehetővé tenné, hogy bevándorlók milliót telepítsék Európába.

„Bekocognak az uniós kirendeltségre, és egy uniós állam területére érvényes menedékkérelmet fognak igényelni” – mondta.

Hír TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ