Cover
Belföld
Hollik István: Ha valaki Magyarországot támadja, azt nevén fogjuk nevezni
2019-02-2421:17
A kormány és ő maga sem Soros György ellen, hanem Magyarországért küzd. Ezt Hollik István mondta az ECHO TV Őszintén című műsorában. A kormányszóvivő arról is beszélt, szerinte nem volt rendjén, hogy az elmúlt években a civil szervezetek függetlenként prezentálták magukat és így befolyásolták a társadalmat illetve a közhangulatot. Most pedig nyilvánvalóan nem tetszik nekik, hogy az árnyékvilágból a fényre kerülve mindenki számára világossá vált, kinek a támogatásával működnek és milyen szándék vezérli őket. 
Hetente 2-3 alkalommal Hollik István viszi a csemetéket az óvodába és a bölcsődébe. Ez nem csak számára fontos, mint mondja, a gyerekek is igénylik, hogy vele lehessenek. 
Éljünk úgy, ahogy szeretnénk, hogy a gyerekeink éljenek
– reagált Turda Adriennek, majd hozzátette: szerinte a keresztény szellemiségű nevelés leghatékonyabb és legegyszerűbb módja a példaadás, hiszen a gyerekeink úgyis azt fogják tenni, amit tőlünk látnak.

Szerinte az a legfontosabb, hogy biztonságos, szeretetteljes légkörben nőjenek fel a gyerekek, ezenkívül pedig, hogy minél több minőségi időt töltsön együtt a család. 

Hollik Istvánt Nagymaroshoz fűzi a gyermekkora. Ott végezte az általános iskolát, majd a váci Piarista Gimnáziumban folytatta tanulmányit. Szülei mélyen vallásosak és antikommunisták – árulta el a kormánypárti politikus.  

Annyi új jelenség van az elmúlt években, hogy ebben a politikai küzdelemben résztvevővé váltak az ellenzéki médiumok újságírói is, illetve maguk az ellenzéki médiumok is. A politikai küzdelem része, amikor a személyét vagy a nyilatkozatát támadják. Ebben nincs semmi különös, csak el kell fogadni - mondta.
Aki lónak áll, az húzzon
– fogalmazott. Aki politikusnak áll és a hazáért szeretne dolgozni, annak ezeket is el kell viselni – fűzte hozzá. 
Nem volt rendjén, ahogy az elmúlt 20 évben a civil szervezetek működtek és befolyásolták a közhangulatot. A szervezetek képviselői a társadalmi támogatottságuknál és beágyazottságuknál lényegesen nagyobb arányban szerepeltek a nyilvánosság előtt, tehát befolyásolták az emberek véleményét és mindeközben mindenhol független szakértőként tűntek föl. A társadalom pedig nem tudhatta, hogy ezek a szervezetek milyen célból és kinek a finanszírozásával, kinek a támogatásával esetleg milyen politikai céllal teszik, amit tesznek - fejtette ki Hollik István. 
Mi nem Soros ellen küzdünk, én magam sem, hanem Magyarországért küzdünk. Viszont, ha valaki Magyarországot támadja, akkor azt nevén fogjuk nevezni
– fogalmazott. 
Amikor elkezdtünk Soros György hálózatáról beszélni, akkor semmi mást nem tettünk, csak ezeket a folyamatokat kihoztuk a napfényre, hogy az emberek lássák, hogy a jelenség mögött egy direkt, nagyon jól körülírható politikai cél van. Soros György politikai célja, amely ráadásul nem egyezik a magyar emberek szándékával és akaratával. Az, hogy erről beszélünk, nyilvánvalóan nem tetszik azoknak a médiumoknak és szervezeteknek, amelyek egyébként eddig ebből az árnyékvilágból, Soros György támogatásával végezték a magyar közvélemény befolyásolását
– magyarázta a kormányszóvivő. 
Jól működik a Fidesz-KDNP kommunikációja, mert a szavazóink tudják, mit miért csinálunk és, hogy milyen szándék húzódik a döntések mögött – mondta.

Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Őszintén
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ