Cropped landscape
Belföld
Volner János: Egymást szúrják hátba a Jobbik vezetői
2019-02-2121:52
Biztosan tudja Volner János, hogy a Jobbik mintájára a Mi hazánk politikusait is megpróbálják lejáratni a médiában. A képviselő a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kiemelte, a Jobbikot ért szivárogtatáshoz nincs közük a kilépett politikusoknak. 
Felszólította a Mi Hazánk Mozgalom az ellenzéki pártok képviselőit, hogy amennyiben nem vesznek részt a parlamenti munkában, akkor adják vissza a mandátumukat. Volner János szerint teljes tévedés a részükről az, hogy amikor alkalmuk lenne a kormány különféle minisztereit, államtitkárjait interpellálnia, „sarokba szorítania ügyes kérdésekkel”, akkor inkább kivonul a parlamentből, mondván, hogy neki ott nincsen dolga. „A parlamenti képviselőktől azt várják el, teljesen joggal a választók, hogy dolgozzanak meg a fizetésükért.”

Volner János arról is beszélt a műsorban, hogy jelenleg a teljes ellenzéki sajtó azon dolgozik, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjairól is hasonló botrányos ügyeket ássanak elő, mint amelyek az utóbbi időkben a Jobbik politikusairól előkerültek, de nem járnak sikerrel. A napvilágot látott felvételekről a politikus megjegyezte azt is, hogy megpróbálják részben rájuk, részben pedig a kormánypárti sajtóra kenni, miközben jól látható, hogy a Jobbik különböző vezetői egymást szúrják hátba. „Egymásról szivárogtatnak ki hangfelvételeket. Ez egy rendkívül gyilkos, a hatalomért és a pénzért folyó küzdelem a párton belül. Én magam viszolyogva nézem ezt” – tette hozzá.

Teljes beszélgetés:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ