Cropped landscape
Belföld
Jakab Péter: A Jobbik pokollá fogja tenni a cigányok életét
2019-02-2110:03
A cigányok ellen uszított egy néhány évvel ezelőtti miskolci megemlékezésen Jakab Péter. A Jobbik jelenlegi frakcióvezető-helyettese élősködőknek és rombolóknak nevezte a romákat. A politikus azzal fenyegetőzött, hogy pokollá fogják tenni a cigányok életét. Jakab Péterről az utóbbi napokban több olyan felvételt is bemutattunk, amelyen antiszemita kijelentéseket tesz, a homoszexuálisokat sértegeti és cigány kisebbséget gyalázza.
Trianonra emlékezett a miskolci Jobbik egy néhány évvel ezelőtti felvételen. A rendezvény a hiszekeggyel kezdődött. „Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában…” A közös imádság után a Jobbik helyi elnöke a cigányság szidalmazásába kezdett.
Tiltakoznak és ajvékolnak azok, akik úgy gondolták, hogy életük végig lehet élősködni rajtunk, lehet élősködni ezen a városon. Nekik üzenem, hogy ébred már a magyar! Bizony ébred! Lyukóvölgyben pláne ébred. Abban a Lyukóvölgyben, ahol a tisztességes magyar emberek megelégelték azt, hogy vannak olyan …honfitársaink?...vannak olyan mélyigénytelen emberek, akik úgy gondolják, hogy az adófizetők vérrel, verítékkel megkeresett pénzéből lehet dorbézolni meg mulatozni meg taxival bevásárolni járni.

– mondta. 
 
A beszéd végén Jakab Péter azzal fenyegette meg a cigányokat, hogy a Jobbik pokollá teszi az életüket. 

Vona Gábor pártelnök nem is olyan rég azt mondta, hogy a Jobbik kétféle embertípust különböztet meg: az építőt és a rombolót. És elmondta azt is, hogy ha kormányra kerülünk, az építőt minden eszközzel támogatni fogjuk, a rombolónak viszont pokollá tesszük az életét. Tisztelt rombolók! Van egy rossz hírem számotokra: a miskolci Jobbik nem vár 2014-ig, a miskolci Jobbik már most pokollá fogja tenni az életeteket! Ha beálltok a sorba, vagy nem takarodtok el innen!
– hangzott el.

A Hír TV nemrég bemutatott egy olyan hangfelvételt is, amelyen a párt jelenlegi elnöke, Sneider Tamás azt mondja, hogy ő az a politikus, aki megvédi az országot, jöhetnek a cigányok, mindenkit agyonüt. Jakab Péterről pedig a napokban került elő egy videó, amelyen arról beszél, hogy a cigányok lopnak, a szobájukba piszkítanak, és nem akarnak dolgozni.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ