Cropped landscape
Belföld
Nacsa Lőrinc: Az antiszemitizmus elleni harcban egyedül a Fidesz-KDNP maradt a pályán
2019-02-2007:45
A Jobbik az, aminek látszik, és ami korábban is volt, egy szélsőséges, antiszemita párt - ezt mondta az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában Nacsa Lőrinc, a jobbikos Jakab Péterről kiszivárgott botrányos felvétel kapcsán. A KDNP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: Jakab Péter most a Jobbik egyik üdvöskéje, ő az arca annak az ellenzéki bizarr-koalíciónak, ahol a kisnyilasok és a szemkilövetők egymásra találtak. 
Nacsa Lőrinc szerint a Jobbik és az ellenzék egyaránt bűnös, hiszen míg a Jobbik az antiszemitizmusra épít politikát, addig a balliberális ellenzék megpróbálja ezt elmosni, megmagyarázni. 

Kiemelte: korábban mindig összezárt a magyar politika egésze, hogyha valaki embertársunk ellen nemzetisége, származása vagy vallása miatt vállalhatatlan kijelentéseket tett. Így történt 2012-ben is, amikor Gyöngyösi Márton a zsidó származású képviselők listázásáról beszélt, ekkor az ellenzék és a kormánypárt is közös tüntetésen szólalt fel, most azonban szó sincs ilyesmiről.

Azt látják, hogy mivel az Orbán-kormány nem állt be a bevándorláspárti sorba, ezért minden eszközt megragadnak ahhoz, hogy támadjanak bennünket, ezáltal a Jobbik egyfajta védettséget élvez
- mondta ezzel kapcsolatban.

Hozzátette: az antiszemitizmus elleni harcban egyedül a Fidesz-KDNP maradt a pályán.

A politikus kiemelte: sorsdöntő lesz a májusi európai parlamenti választás, szerinte az ellenzékre nem számíthatnak a magyar emberek Magyarország biztonságát illetően. 

A bevándorlást ellenzők oldalán mi maradtunk, a másik oldalon pedig a brüsszeli bürokraták azon tervei, vagy már meghozott döntései, amik Európát bevándorlókontinensé tennék
- fogalmazott.

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ