Cropped landscape
Belföld
Újabb videófelvétel: Aberráltnak nevezte a homoszexuálisokat a jobbikos képviselő
2019-02-1910:25
Aberráltaknak nevezte a homoszexuálisokat egy újabb felvételen a jobbikos Jakab Péter. Egy 2010-es kampányrendezvényen pedig a zsidó és a cigánykérdés volt a téma, amelyet a politikus szervezett Miskolcon. Jakab, a Jobbik helyi elnöke konferálta fel a szónokot, aki arról beszélt, hogy a „Rosenstein gyerekek” kiszorítják a magyarokat.
„Színpadra szólítom a nemzeti média nagy alakját” – Jakab Péter, a Jobbik miskolci elnöke konferálta fel Pörzse Sándor országgyűlési képviselőt egy 2010-es kampányrendezvényen. Pörzse két témát tartott fontosnak az önkormányzati választás hajrájában: a zsidókérdést és a cigánykérdést.

„Két kérdést nem lehet megkerülni, a zsidókérdést és a cigánykérdést, ha ezt a két kérdést a politika megkerüli, akkor az én gyerekem, az Ön gyereke helyett Rosenstein gyerek fog állást kapni 15 év múlva” – fogalmazott Pörzse.
 
Jakab Péter a beszéd végén is mosolygott Pörzse Sándor szavain, amikor a képviselő arról beszélt, Magyarország a magyaroké, majd megismételte, hogy a Rosensteinek nem vehetik el a magyarok helyét.

A Hír TV hétfőn mutatta be azt a felvételt, amelyen Jakab azt sérelmezte, hogy a zsidó bűnözőknek kóser ételt kell hozatni a börtönbe egy drága miskolci étteremből. 
 
„Ha bizonyos kiválasztott néphez tartozik az illető, akkor a miskolci Dolce Vita luxusétteremből kell számára étket szállítani, mert ott kóser módon tudnak főzni, és neki még ahhoz is joga van” – mondta. 
 
Jakab előadásában egy másik kisebbség ellen is kirohanást intézett. A homoszexuális felvonulást buziparádénak, a résztvevőket pedig aberráltaknak nevezte. 
 
„Nyilván a csendőrségről továbbra sem fogunk lemondani. A csendőrségnek nem az lesz a feladata, hogy b*ziparédákat biztosítson. Miskolcról több mint 100 rendőrt küldtek, mert olyan jól állunk, ezeket az aberráltakat kell nekik kísérgetni” – fogalmazott. 
 
Jakab Pétert hétfőn választották a Jobbik frakcióvezető-helyettesévé.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ