Cropped landscape
Belföld
Kovács: Nem szeretik hallani, ha nevén nevezzük, hogy mi a problémánk
2019-02-1921:35
Úgy látszik betaláltunk! – így kommentálta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Földi-Kovács Andreának a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára az Európai Bizottság reakcióját a kormány legújabb tájékoztató kampányára.
A testület szerint sokkoló, hogy egy ilyen nevetséges összeesküvés-elmélet megjelenhetett. Az Európai Néppárt elnöke is megszólalt. Joseph Daul a Twitteren hamisnak, félrevezetőnek és nem tényeken alapulónak nevezte a magyar kormány akcióját.

Kovács Zoltán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában ugyanakkor azt mondta, a magyar kormány be tudja bizonyítani, hogy készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad. 
 
Három éve folyamatosan zajlik ez a rágalomhadjárat Magyarország ellen, hogy ha az illegális migrációról beszélünk, egyébként nyolc éve zajlik más ügyeket is idevéve, és mindig beleütközünk abba, hogy a valóságról nem szeretnek beszélni Brüsszelben, bevándorláspárti bürokraták, bevándorláspárti baloldali liberális politikusok nem szeretik hallani azt hogy ha mi nevén nevezzük, hogy mi a problémánk az Ő terveikkel és elképzeléseikkel

 – jelentette ki a Hír TV-ben a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

Hír Tv
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ